Reptielen op je kinderfeestje thuis

Reptielen op je kinderfeestje thuis

Reptielen op je kinderfeestje thuis

€ 129,95

Altijd al een slang of kameleon op je kinderfeestje willen zien? Dit kan nu! Dominique van Exotus Serpenti geeft namelijk kinderfeestjes aan huis met haar reptielen. Alle reptielen die Dominique meeneemt mogen door de kinderen worden vastgehouden en aangeraakt.

Twee uur lang worden de kinderen vermaakt met bijzondere vertoningen, zoals een kameleon, een schildpad of een heuse slang. Terwijl u rustig de limonade inschenkt knabbelen de kinderen op wat reptielensnoepjes en krijgen ze de tijd om halverwege de presentatie even uit te waaien tijdens een korte pauze.

Ga naar de website

Met meer dan 5000 gehouden kinderfeestjes heeft Dominique van Exotus Serpenti veel ervaring in het trekken van de aandacht van de kinderen en hangen zij dan ook 2 uur lang aan de lippen van Dominique.

U kunt Dominique bereiken via haar website, door simpel het contactformulier in te vullen.

Een reptielenfeestje bij Exotus Serpenti duurt ongeveer 2 uur en kan al worden aangevraagd voor €84,95 excl. reiskosten.

kinderfeestje

Kinderfeestje met dieren, Kinderfeestje thuis, Stoer Kinderfeestje, Uniek Kinderfeestje

No description. Please update your profile.

2 Comments

Pieter

October 1, 2012 at 5:13 pm

Afgelopen vrijdag is Dominique bij ons langs geweest voor mijn zoon’s verjaardagsfeestje. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze het geweldig deed! Mijn zoon heeft het heel het weekend nergens anders overgehad dan de reptielen. Heel erg dankt!

Petra looren de jong

October 25, 2015 at 11:41 am

Ik heb interesse in het geven van een reptielenfeestje wat kost het mij als ik 14 kinderen heb in totaal.wij wonen in ammerstol kunt u misschien een offerte maken incl reiskosten?
Mvg petra

LEAVE COMMENT

@ 2020 Kinderfeestje Thuis